Şinasi KARA

Şinasi KARA

Ekonomist Dr.
[email protected]

İNSAN BU DÜNYALI OLAMAZ

12 Mayıs 2024 - 23:00



İnsan ile diğer canlıları mukayese ettiğimiz zaman, insanın bu dünyalı olamayacağı kanaatine ulaştım.

Eğer insan, evrimleşerek bu güne gelmiş olsaydı, mikroplara-virüslere karşı bu kadar duyarlı olmazdı. İnsan sağlığı bu kadar hassas olmazdı. En azından doğaya uyumlu olur, doğayı kendine uydurmazdı.

Şimdi sizlere soruyorum:

1. Aranızda hastalığı  olmayan bir insan var mı ?  Yok cevabını alıyor gibiyim. Halbuki, pislik içinde yaşayan karga, kaplumbağa ve sürüngenler hasta olmuyor. Çünkü onlar dünyalı ve adapte olmuşlar. İnsan, dünya koşullarına adapte olamıyor. Hastalanıyor.

2. İnsanlar birlikte yaşamalarına rağmen  birbirlerine güvenmiyorlar. Kurt sürüsüne bak, kendi aralarında güven sorunu yok. Fil sürüsüne bak, ahenk içinde yaşıyorlar. Koyunlar da öyle. İnsan ise tedirgin. Kendi cinsine dahi güvenemiyor. 

3. İnsanların sorunu doğum ile başlıyor. Bir çocuğun yetişkin olması için 20 yıl gerekiyor. Diğer hayvanları incelediğimiz zaman, bir yılda yetişkin olan var. Filler doğar doğmaz yürümeye başlıyor. Manda da öyle, koyun da öyle, kurt da öyle. İnsan yavrusu ise yürümek için üç yıl bekliyor. 

4. İnsan, doğadakileri doğrudan tüketemiyor. Buğdaydan ekmek yapması lazım. Eti pişirmesi lazım. Fasulyeyi pişirmeden hazmedemiyor. Diğer canlılar ise doğadakini, olduğu gibi tüketiyor. 

5. Doğaya uyum açısından da sorun var. Diğer canlılar doğar doğmaz doğaya uyum sağlıyor. İnsan ise, öyle değil. Doğan bir bebek korumaya alınmaz ise  hemen ölüyor. İnsanın, doğuştan itibaren kendini doğaya karşı koruması lazım. İnsan doğaya uyamadığı için, doğayı kendine uyduruyor. Ev yapıp içine giriyor. Evi ısıtıyor. Sıcak ise soğutuyor…

6. İnsan akıl ile hareket ediyor. İnsan dışındaki tüm canlıların iç güdü ile hareket ettikleri saptandı. Kurtlar içgüdü ile birbirlerini tanıyor. Koyun, koyunu içgüdüsü ile tanıyor. Arılar da öyle. Kurbağa da öyle. İnsana akıl nereden geldi sorusuna cevap aranıyor.

7. Dünyada manyetik alan var. Kuşlar bu manyetik alana göre hareket ediyor. Diğer canlılar da manyetik alanın farkındalar. Örneğin köpekler, deprem olacağını algılıyor. İnsan manyetik alanı, makineler sayesinde öğrendi. Biyolojik yapısı, manyetik alanın ve rezonansların farkında  dahi değil.

8. Genetik teknolojisi, 226  adet  genin bu dünya ile alakası olmadığını ispat etmiş. Bu genler nereden geldi sorusuna cevap aranıyor.

Sonuç olarak;

İnsan bu dünyaya ait değil. İki teori  var,

Birincisi HAPİS TEORİSİDİR. Hapis teorisne göre, başka bir gezegende yaşayan insanların ataları suç işlemiş ve dünyaya sürülmüşler.  Homo sapiens olarak tanımlanan insanlar, onların devamı. Nitekim, ataları gibi sürekli suç işliyorlar. Birbirlerini öldürüyorlar, mallarını gasp ediyorlar….

İkincisi KÖLE TEORİSİDİR. Sümerden geliyor. Sümer tabletleri okununca, başka bir gezegenden dünyaya ANUNNAKİ diye tanımlanan insanımsı canlılar gelmiş. Altın arıyorlar. Madenlerde çalışacak işçiye ihtiyaçları var.  Dünyada kolları bacaklarından uzun canlıya genetik müdahale yapmışlar ve  köle olarak kullanmışlar. Nitekim, insanın ruhundaki kölelik devam ediyor. Kendine bir ağa ya da patron buluyor. Kölesi oluyor. Yetinmiyor, gelirinden çok tüketiyor, borçlanıyor, kredi kölesi  oluyor.

Yorumlarınız bekleniyor.

Şinasi KARA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum