Şinasi KARA

Şinasi KARA

Ekonomist Dr.
[email protected]

DİKİLİTAŞ VE ILLUMINATI

22 Mayıs 2024 - 21:29



1776 yılında Almanyada kurulan İllimunati Cemiyetinin amacını biliyoruz. Tek dünya devleti, tek para, tek din ve tek hükümet. Bu sayede savaşlar sonlanacak ve insanlık huzura kavuşacak.

Dünya gerçeği ile bağdaşmayan idealar yasaklanır. İllimunati cemiyeti de yasaklandı. Ancak, illegal olarak yaşamını devam ettiriyor. Semboller ile varlığını hissettiriyor. 

İllimunati cemiyetinin sembolü olan PİRAMİT, GÖZ ve BAYKUŞ konusunda açıklamalarımı içeren üç makale yazdım. Şimdi sıra cemiyetin diğer bir sembolü  olan DİKİLİTAŞA geldi.

Dikilitaş, yukarı doğru daralarak yükselen ve tepesinde piramit sembolü bulunan bir taştır. Antik MISIRDA zafer kazanan Firavunlar, anılarını yaşatmak için taş dikiyorlar ve bu taşın üzerine başarı hikayelerini  yazıyorlardı.

Dikilitaş, başarıyı ve siyasi gücü temsil ediyor. Başarı ve siyasi güç peşinde koşan Illimunati, Dikilitaşı kendine sembol alıyor.

 Dünyanın önemli şehirlerinde dikilitaşlar var. En uzunu WASHINGTON’da bulunuyor. Uzunluğu 169 metre 35 santim.

Nerede bir DİKİLİTAŞ var ise İLLİMUNATİ cemiyetinin orayı idare ettiği iddia ediliyor. En uzunu Washington’da olduğuna göre, Amerika yönetiminin ILLIMUNATI  Cemiyetinin elinde olduğu anlamına geliyor.

Amerikan halkı, demokrasi yoluyla kendini idare ettiğni zan ediyor. Realitede, Amerikan halkı KREDİ KÖLESİ olarak yaşıyor. Hayatından memnun kölelerin gözleri kördür. Illimunati  egemenliğini göremiyor. 

Şinasi Kara

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum